Aanmelden voor een doopselviering

Als parochiaan van de parochie Sint Maarten kunt u uw kindje in de Sint Matthias kerk laten dopen. De voorbereiding op de doopviering vindt plaats met de pastor die uw kindje zal dopen.
De dooptijd wordt in overleg met de pastor afgesproken.
Afspraken voor de doopviering kunt u maken bij het parochiesecretariaat, tel. 071-3010154       op maandag-, dinsdag- en vrijdagmorgen  tussen 9.00 en 12.00 uur
U kunt eerst het overzicht hieronder raadplegen voor de komende doopdata. U kunt tot uiterlijk 2 weken voor de datum aanmelden, maar het liefst zo ver mogelijk tevoren.
Wilt u ook het aanvraagformulier invullen? doopaanmeldingsformulier Sint Maarten                   NB hier dus een link zetten naar het doopformulier
Denkt u eraan om op de dag van de doopviering uw trouwboekje mee te nemen, alsmede de doopkaarsen van zowel de ouders, eventuele broertjes of zusjes als van de peetouders als u het leuk vindt om die ook aan te steken.

Doop datum:
Zaterdag 30 september 2017