kinderkoor Papillon

Een nieuwe dirigent voor het kinderkoor Papillon
Tom Gijbels is de nieuwe dirigent van het kinderkoor Papillon,
Hij stond ruim 40 jaar voor de klas van de Egelantier in de Zilk en woont in Sassenheim.
Heeft u vragen aan Tom, bel hem: 0252-231940.

Wij hebben zondag 3 juli ook meegezongen tijdens de openluchtviering. Nick en Dorus waren de apen en mochten mee met de boot van Noach. Demi en Roosmarijn droegen de ballonnen van de regenboog.
Na afloop hadden we het afscheidsuitje van Lenneke, onze dirigent. En Annemieke die haar gaat vervangen was ook mee. Het was een fantastische en zonnige dag!
Groetjes alle kinderen van het kinderkoor

Het kinderkoor Papillon is een swingend kinderkoor met kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar.
De repetities zijn op vrijdagavond van 19:15u-20:00u in de Matthiaskerk in   Warmond.
Wij zingen christelijke liedjes, kampliedjes en liedjes van   kinderen voor kinderen.
Een keer per maand treden wij  zaterdagavond op tijdens een   familieviering in de kerk.
Zou je het leuk vinden om bij ons te komen zingen, neem dan contact op met onze dirigente via het secretariaat van de kerk.
Je bent altijd welkom!